Hvordan vil du ha ditt svømmebasseng?

Nye svømmebasseng
Partner Line leverer små og store svømmebasseng i glassfiber, betong, stålmodul og stålplate. Alle disse fås i en rekke standardmodeller. Med unntak av stålplatebasseng,  kan samtlige typer kundetilpasses når det gjelder størrelse og fasong. Svømmebassengene kan leveres komplett med varmeanlegg, renseanlegg og alle nødvendige installasjoner.  Vi anbefaler å lese vår basseng veileder. Den gir gode råd om å velge riktig løsning, og hjelper deg å stille de gode spørsmålene.

Velger du en totalentreprise, ordner vi alt Med «alt» mener vi hele prosessen fra byggesøknad til driftsklart svømmebasseng med alle installasjoner. De fleste av våre kunder velger denne modellen. De synes det er trygt og praktisk, samtidig som det sikrer effektiv framdrift.

Utbedring og oppgradering av gamle svømmebasseng utføres over hele landet. Send oss bilder og beskriv situasjonen, så tar vi kontakt med tanke på besiktigelse og tilbud.

Kombiner oppvarmingen av svømmebassenget med oppvarming og kjøling av boligen. Vi har lang erfaring med slike løsninger, og bygger utelukkende på kvalitetsprodukter. Les mer.

GLASSFIBER SVØMMEBASSENG


GLASSFIBER MINIPOOL


M-LINE GLASSFIBERBASSENG MED GLASSMOSAIKK - KUNDE SPESIFISERTE LØSNINGER  


BETONGBASSENG & THERMOPOOL MED POSE, LINER ELLER FLISER 


STÅLPLATE BASSENG MED DUKPOSE