Svømmebasseng, massasjebad og spa bør kjøpes av fagfolk som ordner alt 

Mer enn 15 års erfaring med levering av badeanlegg og klimaanlegg til kunder over hele landet
 Partner Line AS tilbyr nye anlegg og rehabilitering av alle typer svømmebasseng og utstyr. Vi leverer også smarte varme- og kjøleanlegg for både bolig og næring.
 Våre kunder er private boligeiere, eiendomsutviklere, kommuner og bedrifter.
 Lang erfaring, høy kompetanse og kvalitetsprodukter fra anerkjente leverandører. Dette er selve ryggraden i virksomheten. I de fleste tilfeller totalprosjekterer vi hele leveransen med bygging og installasjon. Bygging og installasjon utføres av underleverandører vi kjenner godt.
 
Vi er medlem av Trygg Bassenghandel, det gir deg økt trygghet
 Partner Line AS er medlem av Trygg Bassenghandel – intresseorganisasjonen for leverandører av private svømmebasseng i Norge. Trygg Bassenghandel holder medlemmene faglig og etisk oppdatert, og står bak viktige bransjenormer som skal ivareta kundenes interesser og kjøpstrygghet. Medlemsbedriftene forplikter seg til god rådgiving, sannferdig produktinformasjon, korrekte kjøpekontrakt og generelt seriøs forretningspraksis. Alle lover og forskrifter følges.
Les mer om Trygg Bassenghandel her

Selskapsopplysninger
Partner Line AS, 912623467MVA er stiftet 15.10.2013 og er et videreført selskap fra Modum BassengConsult som ble stiftet 28.11.2002 og senere Partnerline AS. 
 Les mer om Partner Line AS på proff.no