header

 

Svømmebasseng i hagen

Drømmer du om ditt helt eget svømmebasseng der du og familien kan kose dere? Partnerline AS har en bred erfaring i å bygge svømmebassenger til kunder over hele landet som ønsker å gjøre drømmen til virkelighet. Det er flere typer svømmebasseng å velge mellom, blant annet murt basseng i betong basert på blokker, glassfiberstøpt basseng, polypropylenbasseng, plastmodulbasseng og tynnplatebasseng.

Uansett hvordan du ønsker at ditt svømmebasseng skal se ut, sørger våre fagfolk for å gjøre en kvalitetsjobb. Dersom du ønsker å bruke bassenget hele året, kan vi naturligvis bygge et overbygg. Også her er det flere valgmuligheter.

Vi har ansvarsretter for basseng, rørleggerarbeider, ventilasjon, byggkonstruksjon og energiløsninger. Våre medarbeidere har ulik bakgrunn og et bredt spekter av kompetanser.

Dersom du allerede har et svømmebasseng, men ser etter kjemikalier, pumper, styringssystemer eller lignende ekstrautstyr, skal du ta en titt i vår nettbutikk. Her kan du også finne mer informasjon om våre ulike produkter.


Ønsker du mer informasjon om våre produkter, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss på e-post eller telefon.