header

 

Basseng i hagen

Planlegger du ett basseng i hagen eller innendørs der hele familien kan kose seg? Partnerline AS har en solid og bred erfaring i å bygge basseng til kunder over hele landet som ønsker å gjøre drømmen til virkelighet. Det er flere typer basseng å velge mellom, blant annet murt basseng i betong basert på blokker, murt med thermoblokker, helstøpt glassfiberbasseng, polypropylenbasseng, plastmodulbasseng, stålmodulbasseng og tynnplatebasseng.

Uansett hvilken variant du velger av basseng, så sørger våre fagfolk for å veilede deg til riktig valg av basseng. Partnerline AS sine basseng kan benyttes til både privat og offentlig bruk.  

Vi har sentral godkjenning for basseng, rørleggerarbeider, ventilasjon, byggkonstruksjon og energiløsninger. Våre medarbeidere har ulik bakgrunn og et bredt spekter av kompetanser.

Om du skulle være eier av et basseng, men ser etter utstyr, pumper, renseanlegg og kjemikalier, så ta en titt i vår nettbutikk. Her kan du også finne mer informasjon om våre ulike produkter.


Ønsker du mer informasjon om våre produkter, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss på e-post eller telefon.